Indicatoren op Laserontharing u moet weten

Ook niet louter mag ontharing modieus zijn, maar het kan ook ons verschillende aanleiding beschikken over bijvoorbeeld hygiëne, dit lauw hebben of bovenmatig transpireren.

Het trendy aan deze laserontharing manier kan zijn een vacuümtechnologie; hiermee wordt ons goede effectiviteit en ons hoog comfortgehalte gegarandeerd. 

Uiteraard luisteren wij aandachtig tot uw wensen en verwachtingen betreffende het resultaat. Wij zeggen u hoeveel laserbehandelingen benodigd zijn teneinde het te verwachten resultaat te bereiken.

Die kleurverandering is meestal tijdelijk. Mits u hinder bezit aangaande huidaandoeningen, zoals eczeem of ons koortslip, kan een behandeling beter op iemand tijdstip gepland geraken.

In een westerse cultuur is dit haast onacceptabel om een enige gestalte betreffende lichaamshaar te beschikken over. Met name wanneer je een dame raakt wordt het gezien ingeval ons no-go. Dit perfect kan zijn ons kaal en gemakkelijk lijf zowel bij heren wanneer dames. Lichaamshaar is gezien indien akelig, vies en ook dierlijk. Dit heeft tot gevolg het wij met bestaan allen ons een ongeluk scheren, epileren en harsen.

Alvorens wij beginnen met een laserontharing maken wij foto’s van dit te veven gebied. Achteraf testen we wat de perfecte hoeveelheid laserenergie is en behoren we een instellingen aangaande een laser daarop aan.

Gezien dit feit dat laser ons hoger bereik heeft, is dit vaak ingeval alternatief gebruikt vanwege hen voor wie ons IPL treatment niet of ook niet afdoende zit, zie verder IPL werkt ook niet. Net zodra IPL, kan zijn een treatment betreffende laser relatief pijnloos. Dat wil ook niet zeggen dat jouw daar helemáál niks aangaande voelt: personen die de behandeling ondergingen, zeggen dikwijls het ze het gevoel hadden het er elastiekjes tegen hun huid werden aangeschoten.

Er bestaan verschillende behandelingen benodigd een langdurige ontharing. De reden hiertoe is bekijk hier eenvoudig. Hoofdharen geraken geschapen in een haarzakjes. Een haarzakjes doorlopen een cyclus van drie fasen. Niet al die haarzakjes doorlopen die 3 fasen op gelijk tijdstip.

Een warmte dringt via tot in de haarfollikel bij het huidoppervlak. Na ongeveer 6 tot 8 laserontharing behandelingen sluit de haarfollikel en is de huid haarvrij. Teneinde dit effect te behouden adviseren we eenmaal per jaar langs te komen om een laserbehandeling te herhalen.

Vanwege de laserontharing verzorging kunt u een haartjes in het behandelgebied scheren. Zo zal een warmte welke Klik hier vrijkomt regelrecht tot een haarwortels, hetgeen een behandeling het meest efficiã«nt vormt. Tracht zo relaxed geoorloofd een verzorging in te kunnen. U merkt vervolgens niet zo met dit prikkelende gevoel.

Een Candela GentleLase Pro U dan ook alexandrite laser is via z’n vermogen en grote behandelspot apart vlug en uiterst efficiã«nt.

Ongewenste haargroei is wegens veel personen een geval. Dikwijls horen wij het alang aangaande alles is uitgeprobeerd teneinde daar van te komen doch zonder dit bestelde uitkomst. Voor tijdelijke methoden wanneer scheren of epileren komt een haargroei veelal sterker retour en verdere duurzame oplossingen blijken vaak zeker ook niet zo doelmatig.

Deze laser is passend voor ieder huidtype, meer informatie ook vanwege mensen met ons donkere huid ofwel indien de huid gebruind kan zijn door zonlicht. In het laatste geval zal wegens een Soprano Diode Laser SHR gekozen geraken.

Het wordt eerst met u besproken. Wel kan zijn dit essentieel om daar rekening mee te behouden dat tussen een behandeling in alleen scheren toegestaan kan zijn, zeker waxen, harsen en epileren zijn niet toegestaan. Meer informatie over hetgeen u dan ook vanwege de behandeling dien verrichten en na de behandeling kan verwachten vindt u voor voor- en nazorg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Indicatoren op Laserontharing u moet weten”

Leave a Reply

Gravatar